Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 25. september 2011

Høstonn


"Arbeid er en tilflukt for folk som ikke har noe bedre å beskjeftige seg med" sa Oscar Wilde.
Noen av oss får tilfredstillelse av å jobbe. Hvor tilfredsstillende er det vel ikke etter at man har gjort et godt, realt kroppsarbeid. Er det ikke fllere som har det sånn? I helgen hadde vi "ikke annet å beskjeftige oss med" enn å holde på ute på torpet. I går var det vedboden og i dag har Jon klippet gress og Kari har tatt høstonna. Med det samme vi sitter med Den store sitatboka kan vi vel også sitere Voltaire; "Arbeidet befrir oss fra de tre store onder; kjedsomheten, lasten og fattigdommen". Vi ble ikke noe rikere denne helgen, men kjede oss; det gjør vi aldri!

3 kommentarer:

 1. Så sant så sant Kari.

  Tor du kan få fuskepels på stoff og stil ellers så må du bare se på nettet..

  SvarSlett
 2. Visst är det skönt att ta i och jobba lite med kroppen. Speciellt fina, soliga höstdagar. Och man blir så skönt trött sedan. :-)

  SvarSlett
 3. Vi mennesker er jo skapt til å jobbe!! Jeg blir deppa om jeg ikke får muligheten til å bidra, da føler man seg ikke vel!!

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv