Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 18. september 2011

Det er lørdagene som har hatt finværet

Lørdag 03.09.11 Klarvær


Laurits og Mats legger tak på vedboden.

Vi var på torpet. Barn, svigerbarn og barnebarn var også med. Vi fikk hjelp til å legge tak på vedboden. Jon og Melissa var formenn. Været var strålende. Dagen etter regnet det.

Lørdag 10.09.11Klarvær Klarvær


BMW K 1200 LT og Goldwing: To turkamerater.

Vi kjørte motorsykkel sammen med Lisbeth og Svein. Turen gikk til Minnesund, Lena, Reinsvoll, Eina, Lygna og tilbake til Töcksfors. Været var strålende! Dagen etter var det regn.....

Lørdag 17.09.11Klarvær Klarvær Klarvær


Solen og Solem.

Kari og Jon har vært i Karlstad i helgen. Her er Kari fotografert sammen med "Sola i Karlstad", egentlig Eva Lisa Holtz, (født 1. januar 1739 i Karlstad, død 24. november 1818.) Holtz var servitrise og eide en kro i Karlstad. Hun var kjent for sitt glade og "solfylte" humør. Hun er et kjent symbol for byen Karlstad. (Wikipedia).
Her står vi i allefall side om side, mens solen lyser over oss.
(I dag, søndag, regner det.)
Vi må si at Karlstad er en fin by! Vi feiret Jons fødselsdag. I den anledning lå vi to netter på Stadshotellet. (Det er rimelig å bestille rom på nett!) Fredag var vi på kinoog så "Jegerne 2." Lørdag ble det både litt julegavehandling og diverse pub til pub. Det kommer til å bli flere turer til Karlstad på oss!3 kommentarer:

 1. Jag ville egentligen kommentera inlägget om fint väder, men det gick inte så jag får ta detta istället. :-) Jag älskar dessa fina höstdagar. Det är så lätt att få saker och ting gjorda när solen skiner. Mne nu är det också dags för trädgårdsstädning inför höst och vinter. Mycket att plocka in och ta hand om. Men det hör till.

  SvarSlett
 2. September har vært min yndlingsmåned, men den har vært litt vel våt i år. Selv for en som ikke bryr seg som mye om det regner litt- da blir det jo mye svamp!
  Kari

  SvarSlett
 3. Godt og få litt hjelp..
  Ja det var to vakre damer side om side :-)
  Får ta en tur til Karlstad da og utforske litt..

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv