Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 24. september 2011

Nye vindskier


Høst på torpet. Men noe blomstrer ennå; oktoberbergknappen eller kärleksört som den heter her i Sverige. Det er litt rart for i Norge er det løpstikken som heter kjærlighetsurt. Det er fordi de ga den til oksen når den hadde stått en hel vinter på båsen. Oksen skulle bli litt mer fyrrig. Kanskje noen som vet hvorfor urten heter kärleksört på svensk? I bakgrunnen ser dere vedboden. 


På vedboden fikk vi jo lagt takstein for en stund siden. Denne helgen har Jon lagt på vindskier og takrenne. Tror nok det må en "ordentlig" snekker til for å få på isbord og vindskier på den andre siden. "Det et ikke noe tap for snekkerstanden at jeg ikke ble snekker." Sitat slutt. Jon Hermansen.

2 kommentarer:

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv