Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 5. september 2011

Skrotnisse

Her i Blogglandia skrives det mest om våre vakre omgivelser. Frejda skriver om hva som blomstrer så vakkert på den andre siden av veien på hennes torp. På den andre siden av veien hos oss gror det en gammel stålbåt.


Inne i skogen- et stenkast i fra kommer du til avdelingen for dekk og toaletter.


Litt lenger opp i gata er det en diverse gamle biler. Noen er prosjekter - andre er tydeligvis gitt opp.3 kommentarer:

  1. Skrot kan ju vara både fint och intressant och riktigt, riktigt fult. Toalettstolen kanske man skulle kunna skippa, men den där gamla rostiga båten kan ni ju göra något fint av. Sätt slingerkrasse i den - så mycket att det tar över fullständigt. Då har ni något fint att titta på på andra sidan vägen. :-)

    SvarSlett
  2. Det er ikke vårt skrot- det er grannens - og endel av skrotet står gjemt bak uthusene. Leste boken "Här slutar allmän väg" av Miro Tallvod. Han har fotat gamle bilvrak som står på en bilkirkegård i Värmland. Mange flotte bilder. Ble inspirert. Men synes allikevel ikke at grannens skrot er hverken interressant eller riktig.

    SvarSlett
  3. Tusen takk for en fin helg på torpet. Nabo´n har mer rot enn hva pappa har hatt i sin hage. Thorvald har sikkert moro av å se det- ta han med en gang snart igjen jeg.. Så han kan mobbe Jon jon litt for valg av bil-merke.. Han kommer sikkert til å tro at det er dine crossbiler som står hos grannen..

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv