Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 28. august 2010

...og så forsvant vegen

Det ble ingen torpetur i helgen. Vegen forsvant! Kari kunne godt ha forsert større hindre enn det her for å ha kommet til sitt kjære torp, men dessverre for henne- Jon har sin egen vilje, og han er for stor til at hun kan ta ham under armen og bære ham over bekken.


Vi får håpe på mange fine dager i september. Så får dere ha en riktig fin helg; hilsen kariogjon.

3 kommentarer:

  1. Så dumt at det ikke ble noen torptur for dere. Må være irriterende å oppdage når man nesten er fremme!!? Jeg har prøvd å fikse litt på header osv så bloggen deres blir som før. Jeg har lagra backup i tilfelle noen har blitt gæli

    SvarSlett
  2. Vi kan vel egentlig ikke klage når vi hører hvordan det er i Pakistan? Da gjør vi det beste ut av det; Kjøper tv-blad og finner ut hvilken film vi skal se, kjøper snop, tenner opp i ovnen og håper på å male litt hus.

    SvarSlett
  3. Ja, men jeg bare prøver å være morsom på en selvironisk måte!! :O)Har du vurdert å skaffe deg et fadderbarn?? Kanske vi skal skaffe oss det?? Melissa kan skrive brev til en liten gutt eller jente og vi får brev og bilder tilbake. Tror du at pengene kommer frem?

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv