Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 18. august 2010

GöttemiaGöttemia oppstod på en nedslitt låve i Eidsberg i Indre Østfolds dype skoger. De startet i 2001 og hadde de første årene nokså ustabil besetning,men fikk i 2006 besetning bestående av:

Ole Laurits Mosseby (f.1984) – Fuzzbass

Roy Arne Klemmetsrud (f.1983) – Trommer

Rolf Ervik Gjersdal (f.1983) – Gitar

Christer Jarnvig Jensen (f.1984) – Vokal

De har over 50 konserter i året og i 2008 dro til til Finland, Latvia og Estland på turne. Om seg selv sier de at de spiller:  "en skranglete punk rock greie,inspirert av bla astroburger,rancid,bonk,turboneger,sonic youth,poison idea osv"

Det låter, ja - hva skal man si- tror ikke undertegnede er den rette til å være anmelder. De har nylig gitt ut en LP sammen med jentebandet Lucky Malice. Du kan lese anmeldelsen HER. Vi er stolte av gutta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv