Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 9. juni 2010

Vær med og stem på Melissa


Nå er blidet av Melissa lagt ut på konkuransen om Lanoungen 2010. Du kan også være med og stemme på henne om du trykker på linken her:  Lanoungen 2010
http://www.lano.no/

1 kommentar:

  1. God tur! Håper dere får blogga litt underveis eller sendt mail med bilder. Takk for hjelp med stemmer til Lano-ungen! Man kan vinne et reisegave-sjekk på 30.000 faktisk!! Kanskje du får bli med på tur :O).. Vel, nå er vi på Koster og venter på skikkelig fint vær, synd at de dagene med skikkelig sommer er når vi er hjemme! Har glemt å gi deg de små vasene og et par filmer du kan arve-får ta det når dere kommer neste gang! Glemte vognposen også..

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv