Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 19. juni 2010

Fort William

Hei, igjen. Naa er vi i Fort William. Faar ikke sendt dere noen bilder, men de kommer siden. Vi har kjort gjennom vakre landskap og sett Highland Cattle (fe) med spisse horn og Beatles-frisyre. Vi har ogsaa sett  hjort. Rhodondendroen vokser vilt i fjellene her. Paa den siste strekningen vi kjorte i gaar: fra Stirling til Fort William, var det advarsler om krappe svinger: SLOW DOWN before going into them to give more room for manoeuvreing. Jon satt hele tiden og ventet paa de krappe svingene.
I natt ovenattet vi paa et Bed & Breakfast: Et skilt med "vacancies" at det var ledig rom og vi kunne  innkvartere oss hos en privat, skotsk familie. Prisen paa £ 27,50 inkluderte en solid skotsk frokost med bacon, egg, blodpudding og toast. Med det samme vi snakker om mat, kan vi fortelle at vi i gaar smakte paa haggis: Det bestaar av hakket hjerte, lever og lunger fra sau eller kalv, havregryn, lok og krydder. Det hele blir kokt i sauemage. Det hele smakte som lungemos.
I dag tar vi ferden langs Loch Ness (kanskje vi faar et bilde av Nessie). Vi skal til Inverness. Det er "hovedstaden" i hoylandet. I natt skal vi opptre som storfolk og overnatte paa Bunkrew House Hotel. Det naermeste vi kunne komme et slott.
i Morgen gaar ferden mot Edinburgh. Vi skal ta ferge til Belgia.
Paa gjensyn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv