Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 11. juni 2010

Ut på tur, aldri sur.Da har vi pakket ferdig. Tre små vesker - tre ukers ferie. Totalt 140 liter bagasjeplass. Ikke mye plass til suvernirer her, men det er kanskje like bra. Turen starter med MC kjøring til Göteborg (yr.no sier regn hele veien, vi gleder oss. Har da regndresser må vite). Etter en natt på Kielferga går turen via Nord-Tyskland, Nederland og Belgia til Frankrike. Kjører til Calais og tar ferge til Dover i England, vrenger over til venstre side av vegen og gir oss i kast med de britiske øyene. Turen blir til underveis, men vi regner med å havne i Skottland - og kanskje rekker vi Irland også. Vi satser på en blanding av ulike former for overnatting, alt fra andre etasje i lokale puber (ala Aidensfield - med hjarte på rette staden) til slott - intet mindre). Antar at retur blir med samme ferge, men da kjører vi raskeste vei til Tyskland og tar Rhindalen nordover. Gjennom Danmark - kroferie - og Sverige hjem til Töcksfors. Vi skal forsøke å blogge litt underveis. Vi finner vel både internetcafeer og hoteller med internet så noe info kommer. Følg oss gjerne.

1 kommentar:

  1. Folk venter på en liten oppdatering fra turen deres. Melissa gleder seg til dere kommer hjem: Ho vil vise at ho kan lage lyd med munnen og klappe! "Klappe klappe klappe" så klapper hun og da blir hun så stolt av seg selv. Hun er velig betatt av Lars-Petter som er liksom-onkel på båten.. Ho gjør seg til for han på en rar måte! Kjør pent og ikke prat med skumle, fremmede!! Husk at i UK har de teppe på do, bruk sko!!

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv