Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 16. juni 2010

Ferierapport

Foer vi kom saa langt som til Holland hadde vi kjoert til G.borg i regn og vind. Fergeturen til Kiel gikk bra. Gjennom Tyskland og Nederland: flatt og blaasete. En overnatting i Nederland. Saakalt trestjerners hotell, men men. Spiste ontbijt (frokost) foer vi dro.


Fra Hoek van Holland tok vi ferge til Harwich. Spurte de innfoedte om hjelp et par ganger. Litt ekstrakjoering i rundkjoeringer, tom paa "feil" side av veien.Et par eksempler paa engelsk mat: fish & chips og "full english breakfast". Turen videre fra Skegness gaar nordover retning Skottland, saa faar vi se hvor vi ender. Vaeret i dag er skyet, noe sol og bra temperatur. Lite tilgang til internet der vi ferdes saa neste rapport er vanskelig aa antyde naar kommer (holder oss unna de store byene).

2 kommentarer:

  1. Fint å se at dere har det bra :-) Skjønner at dere savner GPS for første gang ;-) Håper ''feil'' side av veien betyr rett side hos dere.Ser fram til neste rapport.Kos dere viderepå tur :-)

    Lisbeth og ''krøkka''

    SvarSlett
  2. Takk for hilsen. Ha det godt!

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv