Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 26. juni 2010

Og så var vi plutselig i Danmark !Veien mot Soest er en anbefalt utiskts/tur vei, men svarte ikke helt til forventningene, kanskje pga mye veiarbeid underveis. Byen er en gammel hansaby med flotte bindingsverksbyginger. Også her traff vi bare hyggelige mennesker. Forøvrig en fin dag på sykkelen. Pølse, saurekraut, knødel og øl er typiske eksemler på tysk mat. Slike stereotype vrengbilder er bare en bitteliten bit av det store bildet. Virkeligheten er mye større. I går kveld spiste vi både ørret og rulladen. Lekkert!


Hadde tenkt å lande i Flensburg der Karis barn har familie, men ikke et ledig rom å oppdrive. Havna istedet i Åbenrå i Danmark, noe Jon ikke hadde noe i mot - Danskonomiker som han er. Endte opp på et flott hotell, med skotsk resepsjonist (fra Fort William - der vi var for ei uke sida (!)) og skotsk pub i kjelleren. Måtte bare ta på oss Loch Ness T-skjortene våre.


Bildene er tatt fra nettet. Legger inn egne bilder når vi kommer hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv