Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

torsdag 16. juni 2011

Nye ferieplaner for 2011

Bildet; Unge Hermansen til venstre i bildet på Karlstad Airport.

Som tidligere fortalt skulle vi til Tromsø i år. Så skulle vi ta Hurtigruta Tromsø/Kirkenes tur/retur og Kystriksveien ned. Vi skulle kjøre mc med henger. Hengerfestet til Gullvingen ble bestilt fra ROCSweden. Det ble personlig overlevert på flyplassen i Karlstad da selgeren, som holder til i Eskilstuna, også flyr småfly (Cessna). Hojgaraget på Hammarö sto for monteringen. Hengeren, en nederlandsk EZL, ble innkjøpt. Den er svart og blir ikke omlakkert med det første da sykkelen, som er mørkeblå, nesten ser svart ut den også. Telt, liggeunderlag og stormkjøkken var også innkjøpt. Ferien er jo planlagt for en god stund siden, men med siste ukes RRF (regn, ras og flom) måtte ferieplanene omgjøres. Det blir en forlenget tur med Hutigruta, men vi tar fly i stedet for hoj. Det blir altså ikke noe Kystriksvei i år, men når vi kommer hjem, blir det en langtur med mc med henger. Hvor vet vi ikke ennå. Kanskje Sørlandet, kanskje Stockholm. Det får tiden vise......


Her skulle vi ha kjørt; Et sted i Gudbransdalen. Bildet er tatt fra nettet.

1 kommentar:

  1. Men dere må da ikke la en stengt vei eller to stoppe dere. Det finnes alltid en omvei og innen dere drar har sikkert været bedret seg betraktelig. Synd om dere ikke får med dere Kystriksveien pr. MC, for det er et must.

    Nå har jeg kikket flere ganger på Hurtigruten som vises minutt for minutt på NRK2. Artig og følge med på den strekningen som jeg selv kjørte. Da så vi Hurtigruten både her og der. Slo nesten følgen oppover. Dere kommer til å få en fin tur med den.

    Ønsker dere en fin flott og fantastisk sommer.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv