Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

torsdag 23. juni 2011

Hurtigruta.Del 2


Vi kjører gjennom Lofoten. Den viktigste handelsvaren er tørrfisk produsert på skrei. Den hentes opp fra havet i tidsrommet januar-april og henges opp på hjell.
I Svolvær var vi innom og så på isskulpturer. "Magic Ice & Exposition". Vi fikk også servert hver vår drink fra et glass laget av is


I Trollfjorden seiler hurtigrutene rett inn i Raftsundalpene. Blåfjellet rager nesten 1.000 meter over skipets dekk. Etter en tur inn i Trollfjorden serveres det Trollfjordsuppe og den som er interessert kan få kjøpt Trollfjordknert.


Været har vært noe overskyet. Vi har ikke sett så mye til midnattsola ennå. Det er overskyet, men det blir ikke mørkt. Dette blidet er tatt fra 5. akterdekk. Midnatt.

     
Vi ankommer Tromsø. Her ser dere Ishavskatedralen på styrbord side. Vi skal ha tre dager i Tromsø og vi gleder oss til å ta nordens Paris bedre i øyesyn.   

3 kommentarer:

  1. Hei Kari. Det ser veldig koselig ut der dere ferdes. Kos dere masse og kjør forsiktig :-)

    SvarSlett
  2. nydelig det svarthvit bilde!!

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv