Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 25. juni 2011

Hurtigruta. Del 3. Vi reiser videre fra Tromsø

I dag tok vi avskjed med Tromsø. Må derfor samtidig rette en takk til Anders som huset oss disse dagene. Vi har vært turister i tre dager. Vi har opplevd senteret Poalria med sel, fisk sel og panoramakino fra Svalbard. Vi har vært på Polarmuseet og sett historie fra ishavsfangsten.  


Nå sitter vi på M.S. Trollfjord. Dette skipet er utstyrt med med boblebad på øverste dekk. Hele midtskipet er et stort atrium og utsiktssalongen er dobbelt så stort som på de andre skipene. Man kan la seg imponere. Det er det fler enn oss som gjør. Her er det mange nasjonaliteter, men det ca. 50 % tyskere med på Hurtigruta.I morgen skal vi til Nordkapp. Der skal vi på utflukt. Det blir nok noen bilder derfra. Mandag blir det Kirkenes. Vi gleder oss! Ha en fin kveld.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv