Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 17. mai 2011

Mc-bunader

I dag skriver vi 17. mai og vi passer på å gratulere dere med dagen! Vi hadde håpet på en mc-tur og mc-bunadene hang klar. Men været var ikke lovende, så hojen fikk stå i garasjen. Det var godt, for på vår vei tur/retur Fredrikstad, ble vi overrasket av alle fire årstidene.

Vi innvesterte i nye dresser i fjor. Vi har begge tidligere hatt skinndresser.
Senere ble det goretex. Disse har vi enda, men de har ikke uttagbart fòr.
Når vi kjører på lengre turer på sommeren og vi skal traske litt rundt med mc-dresser, kan det bli både tungt og varmt. Derfor hadde vi ønske om noen lettere dresser. Jon kjøpte en mc-dress som heter Draggin jeans. Den er fòret med kevlar.

Trykk på linken så kan du se en test på hvor slitesterkt dette stoffet er!
Bildet er tatt av en buksebak etter en slepetest der en mann har blitt slepet etter en motorsykkel i 70 km i timen.

Jakka til Jon; bildet under.
Kari har en Lindstrands denim mc-dress. Jakka (bildet under) heter Lindstrand Dundee. Den har  uttakbar fleecevest med hette. Buksa har et fòr på som beskytter på utsatte steder. Fòret heter  HI-ART og dette øker slitasjestyrken med over fem hundre prosent for tekstiler og over to hundre prosent for skinn. Det er godt å vite dersom ulykken skulle skje -at vi skulle treffe bakken.


   
I år innvesterte vi også i nye støvler. Disse er av merket Bering. Jon har prøvekjørt sine støvler til Belgia allerede og han er kjempefornøyd!
1 kommentar:

  1. Ja helt utrolig, det var virkelig fire årstider i går.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv