Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 31. mai 2011

Jeg bruker Lux Toilet Sepe


Kari har fire bilder av mer eller mindre kjente amerikanskje skuespillerinner. Jane Russel (bildet), Pier Angeli, Cyd Charisse og Eleanor Parker. Bildene er nok tatt tidlig på 50-tallet og de
var alle reklame for Lux Toilet Sepe.
Her om dagen hadde Kari vært på Indiska og kjøpt en fotohylle som hun kunne plassere disse vakre kvinnene på. Hun syntes at gamle såpereklamer passet utmerket til å pynte opp badet med. Jon fikk i oppgave å sette opp hylla på badet. De ble alle fire satt i glass og ramme. "Hva synes du om hylla?", sa Kari. "Jo..hylla er nok bra den, men hvorfor skal du ha de bildene på dem?" sa Jon.2 kommentarer:

  1. Nyyydelig, jeg bare elsker disse bildene også. ha en fin sommer dere to, klemmer fra Nina

    SvarSlett
  2. Kult!! Kan du scanne dem for meg en gang?? Melissa sovna først for en halv time siden ho..

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv