Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 8. mai 2011

Mc-tur med vårtegn

I går måtte Jon lufte kjærringa si en tur etter at hun kom hjem fra jobb. Det ble en tur til Askim, gjennom Eidsberg, så Rakkestad, tilbake til Eidsberg og så hjem. Når man kjører gjennom jordbrukskommuner som dette, kan man risikere å komme bak en doning som på bildet under; Det er også et vårtegn!


Vi så nyharvede jorder; noen steder har det allerede begynt å spire- man kan se et lysegrønt skjær over jordet. Hvitveisen står fortsatt og lyser i skråningene. Og det er grønt! Hver vår blir man slått over hvor grønt det blir!


Jon hadde observert dette skiltet (under), så Statoilkoppen fikk også være med på tur- og vi kunne kose oss med is og kaffe. Det er også et vårtegn!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv