Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 20. mai 2011

Grannens får
Grannen har to får. Men for tre år siden ble de plutselig borte, som sunket i jorden. Grannen reiste rundt og lette etter dem, han etterlyste dem, men ingen hadde sett noe til sauene. Hele sommeren gikk. Så- når folk begynte å bevege seg ute i skogene, var det et par som skulle plukke multer/hjortron. Langt inne i en skog -ved en myr - der ligger det et gammelt forfallent torp. Stenhagen heter plassen. De to bærplukkerene gikk frem til torpet og tittet inn gjennom vinduene. Ja, de ble nok overrasket. Torpet hadde fått to husokkupanter. Grannens får hadde flyttet inn! Grannen og hans fru fikk høre nyheten og måtte avgårde for å hente buskapen sin, men de var blitt mer eller mindre ville etter en sommer i frihet. Det går ingen kjørevei inn til Stenhagen. Sauene måtte taues hjem. Det var varmt og sauene var ikke vant til å gå i bånd. Vel hjemme var saueeierne og sauene både slitne og svette.

4 kommentarer:

  1. Alla vill väl bo i torp! :-)

    SvarSlett
  2. Ja Ovis Aries er et merkelig dyr, de ville vel bo for seg selv da :-)

    SvarSlett
  3. Bra innlegg!! Har lagra bildene av Melissa i parken.. Marius sier at hans kommentarer aldri kommer frem i bloggen din, de kommer aldri opp ilksom.. godkjenner du de ikke!?

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv