Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 1. september 2010

En nattahilsen

Ettersom vi hadde vært så flinke med å male, nyttet vi denne ettermiddagen til lufte gullvingen. Vi kjørte oss en tur til Østbygda og fikk være med på Melissas kveldsbad og legging.


Badenymfe.


Et lite charmtroll sender en nattahilsen.

2 kommentarer:

  1. Ho sovna aldri. Måtte opp igjen, spise mer og bæsje. Leika litt til med Carmen. Den timen ho sover om dagen tar ho igjen om kvelden-før var ho trøtt klokka 19, nå er ho trøtt 20-21. Den nydelige kjolen jeg har-som du sier-har jeg brukt i 4 bryllup nå og den er litt for fjong egentlig-ser ut som om jeg prøver å være en forlover.. dessuten kjøpte jeg den til marius sin eldste bror som gifta seg i 2000...

    SvarSlett
  2. Dere er heldige som har barnebarna i nærheten :-)Hadde besøk av lille Eline på 10mnd fra tirsdag til torsdag :-) Moro å se hvor fort de forandrer seg.
    Svein M.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv