Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 21. september 2010

Shopping, Berlin

Reisehåndbøker er gull verdt. I vår bok sto det at om vu skulle shoppe i Berlin, var det kun èn butikk man absolutt måtte besøk- det berømte varehuset KaDeWe- Kaufhaus des Westens. Det skulle være det største varehuset i Europa.
Det sto også å lese at matvareavdelingen om mulig var mer overdådig enn den tilsvarende avdelingen i London-varehuset Harrods. Vi tok derfor heisen rett opp til Feinschmecker Etage i sjette etasje. Der hadde de bl.a. over 1000 slags pølser og 400 slags brød.                    Unge Hermansen sjekker prisene på drikkevarene; vi snakker om Euro her folkens!

I KaDeWe kunne vi også innta dagens middag. Vi spiste i syvende etasje. Der hadde vi utsikt over byen.

                     
                            Kari ville gjerne kjøpe seg en leppestift. Skikkelig servise, som dere ser.

Da vi ventet på vår buss, stanset jammen Lasses Busstrafik. Jon: " Åker den her bussen om Karlstad?"


Vi kjøpte ikke så mye på vår shoppingtur. Det ble med den leppestiften og noe til barnebarna. Og så kjøpte Jon seg stempler i passet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv