Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 7. september 2010

Hm!?

Kari har en uke ferie og da hadde hun anledning til å være barnepike mandag til fredag. Det var spennende å se hvordan lille Melissa reagerte på å sove borte. Det gikk overaskende greit (-bank i bordet!) Gullungen våknet klokka 08.45. Da ropte det inne fra gjesterommet; "hadet!"
Nå tar hun seg en liten formiddagslur, ellers krabber hun etter oss overalt. Alt skal undesøkes; tenk om vi kunne beholdt nyskjerrigheten gjennom livet. ;" Hm- hva er det!?"

1 kommentar:

  1. Men beholder man ikke nyskjerrigheten vi da? Når har du stoppa å interessere deg for ting? Hehe.. Greia er bare den at Melissa vet ikke hvor morsomt det er å være voksten stakkar, ho er bare lille baby og da er t.o.m vaskemaskin morsom.. Ho har ikke sett en sånn før, for vi har vår i kjellern..

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv