Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 2. april 2011

Lørdagsbad


Vi viste dere tidligere bilder fra "badet" på torpet. Det har tydeligvis vært pusset opp tidligere. 1918 står innrisset i muren. Om det var et eget rom de brukte som bad her den gang, aner vi ingen ting om. Men èn ting vet vi; om gamle fru Grå skulle ha seg et karbad, så måtte hun også bære vannet - både inn og ut. Nå står det et deilig skumbad oppe og venter på Kari.


Og etter badet kanskje man kan smøre seg inn med litt Amerikansk olje eller en skvett Terpentinliniment - "kun til utvortes bruk".....


2 kommentarer:

 1. Men å, vilket fint badrum ni har! För att inte tala om badkaret! Var har ni fått tag på det?

  Jag tror minsann att min "tvättmöbel" (http://frejdastorp.bloggagratis.se/2009/06/09/1748671-nytt-badrum/) skulle passa bra ihop med det. :-)

  SvarSlett
 2. Vi har blogget om dette karet tidligere, bl.a:
  http://kariogjon.blogspot.com/2010/07/en-riktig-god-lrdag.html
  Vi kjøpte karet i Strømsfoss, Aremark. Det blir over 40 mil fra Örebro, men du kan sikkert finne maken i dine trakter. Det er nyprodusert men vi så et makent på Gammelväla i Värmland. Derfor er det ikke vanskelig å tro at det var slike kar på torpene i gamle dager. Det passer absolutt til ditt vaskestell. Det var foresten fint!

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv