Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 3. april 2011

Vår ute, vår inne vår i hjertet, vår i sinnet
Det er vår på torpet! I vinduskarmen har det kommet nye Mårbackapelargonier. Den har sarte, rosa blomster som ikke drysser, men tørker inn. Fjorårets pelargonie er det tatt avleggere av. Ellers er begonia og georgineknoller satt i bøtter for å få en tyvstart på sommeren. (Ja, vi har observert at det har sneket seg inn en trykkfeil på bildet.....)
Ute stikker det opp krokus og snøklokker. Hver høst kjøper vi flere halve-prisen-løk og setter ned i gressmatten. Vi er ikke de første på Jakstorp som setter pris på blomsterløk; Tidligere eiere har satt ned påske- og pinseliljer og om våren er gressmatten full av gule øyer.

Men våre snøklokker synes ennå ikke, så disse er naboens. Kari snikfotograferte snøklokkene som stakk opp under naboens stuevindu. Rene paprazzien. Det er ikke lett å være blogger!


Julerosen, derimot, er vår. Denne har vi hatt i tre år. Nå står den i full knopp!


Det er ikke bare snøklokker og krokus som dukker frem under snøen, men også ganger i gressmatten som musene har lagd.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv