Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 29. april 2011

Å male på stein.

På våren er det fullt av gule øyer av påskeliljer her på torpet. Vi trives ute. Kattene trives ute.


Nei, det er nok ikke riktige katter. Kari maler gjerne, og en periode var vi i sandtaket på Mona og hentet rundkamp. Når man ser på stein, kan man se at noen av dem kan ha fasong som et dyr. Det er bare å bruke fantasien. Det er spesielt de nyreformete steinene som blir de beste kattene. Man kan bruke vanlig hobbymaling- vannbasert når man maler. Den første sommeren fikk de ligge ute, men disse steinene egner seg ikke til å ligge ute- selv om de har et par strøk klarlakk, flasser de. Nå har de blitt pyntet på med litt ny maling, og kommet ut i solen til ære for dere.1 kommentar:

  1. Hei! Jeg låner bildet av den ene katten til å ha på min innleverings oppgave innen for barne og ungdomsarbeider faget. Fine steiner! :)

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv