Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 30. mars 2011

Om å skrive sin livshistorie


For to år siden begynte Jon å skrive bok. Den skal hete "Sånn har det vært å være meg." Han har skrevet tre- fire sider. Foreløpig er det bare dette ene bindet, men kanskje det blir; "Sånn har  det vært å være meg 1, 2, 3, 4 og 5"? Antakelig blir den aldri ferdig, men det er artig å notere ned ting etter hver som man kommer på dem. PC er et utmertket hjelpemiddel, det er bare å hoppe fram og tilbake i teksten etter hvert som minnene dukker fram.  

3 kommentarer:

  1. Ja gutt, 2 år fire sider dvs en bok på ca hundre sider vil ta deg omtrent 50 år Jon, så den boken får nok desverre aldri jeg lest :-)

    SvarSlett
  2. Kan jo legge inn mange bilder!?

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv