Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 2. mars 2011

Esters cafè


I dag har Kari vært på vift; Nærmere bestemt på Esters cafe. Den ligger i Långserud i Säffle kommune, inntil E18, mellom Årjäng og Karlstad.Som de sier om seg selv, så er de; "En interiör- & trädgårdsbutik med café i sekelskiftsstil som erbjuder hembakat bröd och enklare luncher."I første etasje er det plassert flere småbord , der man kan sitte og nyte en lunch eller bare en kopp kaffe.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etter at man har spist kan man ta seg en tur opp i andre etasje og ta en titt. Her er det både gammelt og nytt som er til salgs. Sjekk den gamle blusen som henger i trappehalsen.Stedet byr unektelig på noe- enten man er ute for å handle, er sulten eller rett og slett bare er nyskjerrig. Kanskje like greit at lommeboka er tom og at torpet er fullt av ting og tang?


1 kommentar:

  1. Åh! Der var det koselig!! Kult å lånt det lokalet for å ta en foto-serie der med ho Hanna Fauske!

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv