Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 2. mars 2011

Hu jeda mig så kalt det är!


Vi skriver mars. Det er en vårmåned, men det er vinter ennå. Ved ankomst på torpet i dag var det 4 grader inne. Men etter to timer og flere vedpinner i ovnen krøp gradestokken opp til 23.


Joda, det er kaldt ute; fra vinduet kan du kanskje se at også naboen fyrer. Og i vinduskarmen står en noe vårtrett Mårbakka pelargonium og strekker seg mot lyset. Snart skal den beskjæres og bli til to planter. Det ser i allefall ut til at den har tålt temperatursvingningene i vårt torp gjennom vinteren.To torp tett i tett- som begge forsøker å holde varmen innomhus.


1 kommentar:

  1. Jag tror bestämt att ert torp är lite större än mitt. Mitt är på ca 35 kvadratmeter - ett gammalt soldattorp från 1792. Men vad fint det ser ut! Och jag känner igen det där med att elda och bära vatten ... :-)

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv