Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 8. mars 2011

eBay
I dag fikk Kari en forsinket fødselsdagsgave fra eldste Karidatter, Ragnhild. Det er en vidvinkellinse til å skru på utsiden av det  eksisterende objektivet. Det er jo ganske kult med vidvinkel - ikke bare for å få et videre utsyn når man tar landskapsbilder. Denne linsa ble bestilt fra eBay og den kom fra Kwong Sang Hongm Hoi Bun Road, Hong Kong. Ragnhild bestilte en maken linse, til seg selv fra samme selger og den fikk hun tilsendt i løpet av 10 dager, men Karis linse tok 5 uker pga den kinesiske nyttårsfeiring!
Et bilde av stua vår- tatt med ny linse. Det ser nesten ut som om bildet er tatt til et salgsprospekt.

2 kommentarer:

  1. Er det en "Lensbaby" du har skaffet deg? Ser at du får en liten fisheye-effekt med sort på sidene

    Ad vidvinkel - jeg har en Sigma 8-16 som jeg bruker mye og er veldig glad i. Den dekker såpass mye i bredden og høyden at du må holde inn magen for at ikke den skal komme med i nedre bildekant:-)

    Ha en flott uke!

    SvarSlett
  2. Hm...Det står "super Wide angle lens with macro"

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv