Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 31. januar 2011

Auksjonsfunn

Forrige uke var vi på auksjon. Da kom vi kun hjem med ei øse. Nå vil vi vise et par stoler vi kjøpte for et par år siden. Disse var blitt sandblåst og stolene var trukket med et røtt trekk. Dessverre ble det ikke tatt noen "før-bilder". Vi smurte inn stolene med bivoks. Etterpå ble de malt med et strøk uttynnet maling. Så fikk de nytt trekk. Stoffet var en rest kjøpt på Klässbol linveveri. Vi synes disse stolene er sjarmerende; like og allikevel ulike.
Det blir flere auksjonsturer på oss. Tanken er å skaffe flere stoler etterhvert - blandt annet til kjøkkenet. Og den drømmen burde være overkommelig, for som vi skrev sist; Gamle møbler kan man få for en billig penge.


1 kommentar:

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv