Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 25. januar 2011

Auksjon på Grendehuset


I dag var vi på auksjon. Den som er ute etter gamle møbler, kan gjøre et røverkjøp.Denne kommoden gikk for 50,- kroner. Hvitmalt og noe slitt; ferdig shabby chic! Det viser seg at møbler ofte blir billig.


Mindre gjenstander derimot er nok mer interessant, som denne krydderhyllen. Den gikk for 600,- kroner.Her er det et vaskestell fra Egersund. Det gikk for 500,- kroner. Det virker som om det fra 50-60 tallet, såkalt retro, er mer populært enn riktig gamle ting.


Vi kjøpte denne gamle øsa i kobber og med smijernshank. Den gikk for 100,- kroner. På alle prisene tilkom det 20% salær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv