Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 7. januar 2011

Det snør, det snør. Tidelibom

Det snør, det snør, tiddeli bom. Det er det det gjør, tiddeli bom

Nå snør det mye mer enn før,tiddeli bom - og huttemeg tu.


 
Snøen ligger tungt på grenene nå. Det ble en liten skogstur i dag for å ta noen bilder.


Det var tungt å gå der det ikke var måket. Rådyrene har det sikkert også tungt nå, de søker til havene her i Töcksfors for å finne seg mat. Her ser dere rådyrspor. Posted by PicasaKommer du bort i en gren, drysser snøen. Har forsøkt å "fryse" disse bildene slik at snødrysset kommer frem. Det har jeg gjort ved å velge en kort lukketidshastighet på 1/640 sekund.

2 kommentarer:

  1. fine bilder! Litt vanskelig å se bildene like klart som før med den regntunge bakgrunnen du har valgt, men bildene var fine!! jeg prøver meg også frem med iso og sånn.. snart får jeg de linse-filterne som er macro og vidvinkel og sånn.. om den vidvinkel er grei så kan du jo også få en sånn i bursdagsgave, men det er kanskje dumt at vi har dobbelt opp?? hvor mange mm er linsa di igjen?? det skal stå ø67 eller noe ytterst på den...

    SvarSlett
  2. Kanskje du kan hjelpe meg å finne en annen bakgrunn?

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv