Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 24. januar 2011

Dørskilt med motiv av kunstneren Fingal

Før jul viste vi et innlegg med bilder av et dørskilt som Kari drev og malte. Fikk en hyggelig tilbakemelding og fikk derfor lyst til å vise dere to skilt til, malt til Ragnhild og Marius i -08.
Motivet av Marius er en kopi av et kort som ble laget av en kunstner som kalte seg Fingal. På dette kortet sitter jegeren og spiller bondesjakk med reven. Vi har en samling av hans kort, men vi vet ikke noe om ham eller henne. Han hadde en strek som var fin og han fant situasjoner i dagliglivet. De siste kortene er fra 80-tallet. Er det noen som kan fortelle oss noe om Fingal?På skiltet til Ragnhild har undertegnede stjålet reven som står og lurer fra et annet Fingal-kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv