Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 27. oktober 2012

Ljus och kultur i Borgvik

Et par bilder fra i kveld; Ljus och kultur i Borgvik
 

2 kommentarer:

  1. Vakre bilder søs. Borgvik, Borgvik, i Grums?? Eller har det også noe med historien å gjøre, sagaen om Arn, eller er det bare jeg som surrer med hode?????

    SvarSlett
  2. Borgvik i Grums. Dersom dette arangementet gjentar seg neste år, og jeg har helgefri, er dere velkommen til å komme. Arn ble født i vestre Götaland. Mulig han hadde forbindelse med Värmland. Husker ikke. Men historien om Borgvik er også spennende. Karl VII var på besøk i Borgvik og han syntes at stedet var så vakkert at han ville anlegge en by der. Men så reiste han til Norge- nærmere bestemt Halden og der ble han som kjent skutt. Borgviksjøen er tilknyttet Vänaren. Dersom vi får oss en liten båt en gang, blir den liggende i Borgvik. Du kan finne ut om du kan komme til Borgvik med båt via sluser.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv