Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 6. oktober 2012

Garmin GPS

På sopptur. Hun trasker inn i skogen med kurven på armen. Det lyser gult mellom trærne. Skogens gull. Litt lenger bort er det mer som lokker. Å for en lykke for en soppelsker! Hun går lenger inn i skogen og det er lett å gå seg vill. Kari har elendig stedsans. Hun er ikke den mest skvetne typen, men må nok allikevel innrømme at hun har kjent panikken komme snikende når hun står midt ute i skogen uten den minste aning om hvor hun er. Jon har ikke alltid vært helt trygg han heller- når kjærringa hans svirrer rundt i de dype Värmlandske skoger. Derfor kjøpte han en GPS til sin stedville kone.


Nå er det tryggere å slippe den huggærne kjærringa på tur. Hun trasker inn i skogen, plotter inn hvor hun skal, legger inn nye soppsteder og andre innterresante ting. Hvilken trygghet og hvilken frihet! Nå er det på sin plass å takke svigersønnen som har fått ansvaret for oppdatering og opplæring av GPS-en.


 

3 kommentarer:

 1. Hei Kari.
  Ja da er det bare å traske ivei på sopptur :-)
  God søndag...

  SvarSlett
 2. Smart! Men du får inte avslöja dina svampställen sådär. ;-)

  Önskar jag hade kunnat plocka mer kantareller i år. Det är så gott! Jag får hoppas på bidrag från min mamma som jag vet har frysen full ...

  SvarSlett
 3. Har ikke blitt så mye på meg som jeg hadde ønsket heller, Frejda. Men neste år...!! Da kan vi plukke kantareller.

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv