I helgen fikk vi servert en utrolig god dessert; Toscapærer. Gir dere oppskriften her.
Toscapærer
4-6 pærer
100 gr mandelspon
100gr smør
1 dl sukker
2 ss hvetemel
2 ss melk
Pærene legges i en ildfast form. De øvrige ingrediensene smeltes sammen og helles over pærene.
Stekes ved 225 grader i 20 minutter.
Serveres gjerne med is.
Om man bruker hermetiske pærer holder det nok med et par ss sukker til "dekke".
Takk, Annika!
Toscapærer
4-6 pærer
100 gr mandelspon
100gr smør
1 dl sukker
2 ss hvetemel
2 ss melk
Pærene legges i en ildfast form. De øvrige ingrediensene smeltes sammen og helles over pærene.
Stekes ved 225 grader i 20 minutter.
Serveres gjerne med is.
Om man bruker hermetiske pærer holder det nok med et par ss sukker til "dekke".
Takk, Annika!
Ser ut til å være gøttere en prim, enda så godt prim er. Tuller, det ser godt ut, skal prøve selv og selvfølgelig med is
SvarSlettBare man passer på å ha pærer og mandelspon i skapet, kan man brått slenge sammen en dessert. Litt søtt, men man kan kanskje kutte ned litt på sukkeret....
SvarSlett