Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 1. november 2010

Kariogjon evaluerer årets innsats som torpere

I oktober 2009 satt vi opp evaluering for arbeidet vi hadde gjort det året på torpet. Vi lagde også endel nye planer for 2010.
Nå, et år etter, kan vi igjen evaluere vår innsats som torpere.

Mål for 2010 var:
1. Skråningen skal ryddes og beplantes.
2. Legge ut vannet.
3. Gjøre ferdig taket på vedboden.
4. Gjøre mer ut av tregårdlandet.
5. Panelere vaskerommet.

  1. Skråningen har kommet på god tur, nå må den bare vokse seg til. Og så blir det kanskje en rosebue av honningroser.


2.  Vannet har Jon lagt ut; Hvilken luksus!

Unge Hermansen; her som rørmokkare 

3.  Taket på vedboden blir tatt neste år. Helt sikkert! Da skal hele vedboden også males. Vi må også lage et utendørs "dusjcabinett" bak vedoden.
4.  Gjøre mer ut av tregårdslandet. Ja der har det skjedd ting, men det er nok et prosjekt som (forhåpentlig) aldri blir ferdig.


5.  Panelere "vaskerommet". Nye planer er på gang. Det blir tapet. Mulig vi bruker tradisjonell lumppapp som males med eggoljetempera og stenkmaling, eller vi kjøper Duros "gammalsvenska tapeter.


Gå inn på denne linken om du vil se flere utvalg av Duros tapeter.Legger ved et bilde av Jac. Edgren: "Sommartorpare". Norra Jakstorp er ikke bare et sommartorp, men vi kan nesten kjenne oss igjen på bildet. Jon røyker ikke sigar og Kari bruker ikke kjole når hun kløyver ved. Ellers er dette sysler vi holder på med hele året. Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv