Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 12. juli 2010

Man er ikke 20 år lenger!

I helgen var vi barnepiker. Lille Melissa sliter litt for tiden; hun får tenner. Det er ikke så mye en liten jente på 8 måneder kan gjøre, men man kan bade ute i zinkbalja. Alle unger liker vann. Det hadde foresten vært deilig for en stor kropp å kunne tatt seg et bad ute i det fri og! Noen som vet om et stort zinkbadekar? Gå inn på denne artikkelen og se hvor fint det kan bli.
Vi gikk til anskaffelse av en huske. Den kan alle (2) barnebarna bruke. Det var moro. Å spise er ikke fullt så moro. Men Jon, barnevernspedagogen, adspreder med en hånddukke. Den kunne klappe, akkurat som Melissa; rasende festlig!Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei.
  Det var ei nydelig lita jente..
  Gleder meg til jeg får se bilde av den STORE zinkbaljen..
  Fin dag til dere..

  SvarSlett
 3. Jeg og Jenny tar ho med på helsestasjon i morra tidlig. Nå i kveld har ho vært helt uttafor og masse feber!

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv