Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 2. november 2011

Lovisenbergs stille hage


Kari går for tiden på Lovisenberg Diakonale Høgskole. Blant Lovisenbergs mange institusjoner er det en stille hage.  I luncpausen tidligere i høst kunne vi nyte matpakka i disse vakre omgivelsene. Her er det små stier, benker og vekster av mange slag. Hagen er åpen for alle og den anbefales virkelig et besøk!


3 kommentarer:

  1. Dette var da et nydelig bilde Kari. Broen er så flott i lyset, og den litt uklare vignetteringen var skikkelig stilig:-)

    SvarSlett
  2. Otroligt fin bild du tagit!

    Jag är lite bekymrad över bloggplatsen.se och att de gjort blogginlägg bredare och bilderna större. Många av mina bilder klarar inte riktigt att bli så stora, för min kamera är en liten vanlig kompaktkamera.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv