Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 8. november 2011

Cyclop

Cyclopene var veldige kjemper med et øye midt i panna. De var ville og sluttet seg ikke sammen med noe samfunn. De hadde ikke religion, dyrket ikke jord, var ikke sjøfarere, men de spiste mennesker! (Fra Lademanns mytologileksikon.)

Egentlig er jo dette unge Hermansen og egentlig skal Kari lese lekser (og gresk mytologi er ikke pensum), men du verden så lett det er å drive med andre ting....
Uff - tilbake til bøkene. Målet i dag er å lese selvvalgt litteratur. Regines bok ligger for tur.

Regine Hansen Stokke var en norsk som fikk leukemi i en alder av 17 år. Hun ble landskjent da hun skrev en blogg mens hun var syk, fra 2008 til hun døde av sykdommen i desember 2009. Bloggen med tittelen Face your fear var Norges nest mest besøkte blogg i en periode.
Regines siste ønske var å utgi en bok, og det er altså denne boka Kari skal lese i dag. Og når man er like lettrørt som tyttebær, blir dagens utstyr i tillegg til kaffe, pledd og bok; papirlommetørkler.
Ha en fin dag!

 

2 kommentarer:

  1. Hadde lurt da vel om du hadde våknet en morgen og Jon tittet på deg med et øye :-)

    SvarSlett
  2. Men oj! Vad har du gjort med Jon! :-)

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv