Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 1. oktober 2010

Nå starter elgjakta!

Vi sopp/svamp-plukkere går en farlig tid i møte nå: Elgjakta starter i oktober! Håper alle jegere har fulgt med i timen på jegerskolen, slik at de ser forskjell på to- og firbente. Bildet er et kort tegnet av Jac. Edgren.

1 kommentar:

  1. Hei, så koselig med kommentar på bloggen min, så gøy dette med blogging asså. jeg har ikke tall på hvor mange skatter jeg også har kastet opp igjenom tiden...bare å ikke tenke på slikt vet du;-) Nå skal jeg forsøke å løsrive meg fra denne dataverden og lage karri-reker med pasta til mannen min...de mennene har det ikke så værst tenker jeg;-) hils Jon og kos dere videre på det fine torpet (*misunnelig*) Mvh Nina

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv