Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 5. april 2010

Interiørbilder fra torpets andre etasje

Her kommer noen bilder fra andre etasje på torpet. Dette gamle møblemetet er arvet fra Karis besteforeldre; Gunda Aaberge og Hans Aaberge. De giftet seg i 1910. Da kjøpte de dette kurvmøbelementet brukt. Det er ikke skinn i setene, men malt lerret. Da Kari arvet det, måtte hun ta  med stolene til en møbelstapetserer. Han måtte stoppe dem på nytt, for fjærene truet med å borre seg igjennom og stolene drysset av - tja- noe de var stoppet med. Møblene passer så fint på torpet; slitne og gamle, men full av historie. Tenk om de kunne fortelle.....
Lampa som henger over møblementet har vi kjøpt hos Scützers Tennsmide- i Klässbol. De har flere vakre ting. Til sommeren blir det kanskje en liknende lampe i kjøkkenet.
I mellom alkovesengene i andre etasje har Kari hengt opp trusene sine. De er nok ikke i bruk, de er ei heller så gamle som de ser ut til å være, men de er sydd etter en gammel modell. Den gamle bondestolen er kjøpt på auktion. Den har sikkert også mye historie å fortelle. Så skranglete at det ikke er anbefalt å sitte på den og med slitt maling; her er det EKTE shabby chic!
Det siste bildet fra torpets andre etasje viser et av Karis prosjekter. Mon det blir ferdig til sommeren? Må bare ha noen digitalis in natura å se etter. Det er mange planer på gang. For mange? Neppe! En må bare håpe på at helsa holder. Livet er i grunn ille godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv