Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

fredag 9. april 2010

Vinge, hage og vår.

Litt om ståa for kariogjon; Jon venter fælt på sin Goldving, eller Vinge som den kalles i Sverige. Vi gleder oss begge til at den kommer. Mulig Jon kan hente den på lørdag.

Haven må også planlegges; vi tok tomta fordi det var en naturtomt, men nå ser den ut som et takras. Det er ikke mye mose og lyng igjen. Vi må i skogen og hente både furu (tall) og ener, samt bregner (ormbunkar) og lyng. Ellers blir det vel noen turer til diverse havesentre. Det finnes jo endel krypdekkende å få kjøpt. Vi er åpne for råd og ideer. Vi ønsker oss ikke plen her. På torpet kan plenen bli høy som en eng, men i et villaområde, må plenen klippes en gang i uka, og det passer ikke om man skal dra på mc-tur til Italia.

2 kommentarer:

  1. Nydelig hedding...du er flink..
    Ser det er litt ryddigere uten for stua di, ser bra ut dette..

    SvarSlett
  2. Takk for det, ja headeren ble bra den! Og på utsiden av huset ...ja det er bare resten igjen. Gleder meg til å se bilder fra din have!?

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv