Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 18. april 2010

Ingen Vinge, men våronn.

Denne helgen hadde vi planlagt å hente mc-en. Fra jobb fredag- til torpet. Så skulle vi hente sykkelen på Hojgaraget i Karlstad på lørdag. Søndag skulle vi bare kjøre.....Men lørdag formiddag fikk vi en telefon; Vingen (mc-en) var ikke påsteld. Vet ikke helt hva det er, men vi fikk i alle fall ikke hentet den. Da valgte vi å bli en dag til på torpet. Og det ble tatt en skikkelig våronn. Jon ser ut til å trives med motorsaga, men en pust i bakken er godt.
Etterpå ble det vafler stekt på spisen. Vi vil påstå at bedre vafler finnes ikke.
Kari, som alltid gjør flere ting på en gang; måtte selvfølgelig vaske havemøblene mens hun stekte vafler- og da ble det ble noen svarte vafler. Man får fin sangstemme av å spise brente vafler sies det; kanskje fuglene synger ekstra pent på Norra Jakstorp heretter?


 
Det er ikke bare fugler som besøkte torpet i helgen: Rådyrene er vakre, men de får holde seg unna Karis perenner/stauder!

3 kommentarer:

 1. Så fine bilder :-) Ser ut som Jon er fornøyd med motorsaga og ;-) Må ta et Wing-treff på Torpet en gang og smake på verdens beste vafler.
  Kanskje vi sees på veien neste helg :-)
  Svein M,

  SvarSlett
 2. Kult og barskt bildet av Jon det øverste der. Det kan han ha som profilbildet på facebook :)

  SvarSlett
 3. Han er da barsk hele tiden!!!!

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv