Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

lørdag 28. april 2012

Lekestue på vent

Tidligere lovet jeg dere bilder fra dugnaden vi skulle ha; Lekestua skulle settes opp. Men det er ikke alltid værgudene er på vår side. Nå ligger lekestua i pene stabler i vedboden. Men man kan jo planlegge allikevel. I dag var vi på Gjennbruken i Töcksfors og handlet saker og ting som er tenkt for lekestue. Disse blir nok pusset og malt etterhvert. Her er et par bilder fra dagens fangst:
For å være helt ærlig, er det nok ho bestemor som gleder seg mest over dette prosjektet på nåværende tidspunkt......

2 kommentarer:

 1. Hei:) Svarer på utspillet ditt her så er jeg sikker på at du leser. Du kan selvfølgelig korrigere....for jeg mener Pelargonium!! Flaut å skrive feil på en kjent plante ;) Takk for tilbakemelding.
  Ha det fint!
  Anita

  SvarSlett
 2. Kul att se att det är fler än jag som har projekt! :-)

  Jag morrar åt helgvädret som kommer för det ska ju bli så kallt och då hade jag tänkt börja bygga hönshus, men det kanske fungerar ändå. Vantar och mössa på?

  SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv