Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 11. juli 2011

Om bringebær, lykke og tilfeldigheter

Bringebærene har kommet! Det blir jo et vakkert stilleben; bringebær som klatrer opp etter den gamle slipestenen. Men titter du bak hjørnet, ser du at det
 vokser bringebær og brennesle i et eneste villniss, men hvem vil vise frem det i et blogginnlegg? Man vil jo vise frem en pen verden her i "Blogglandia". Vi ser - og vi fryder oss over mye av det vi ser. Dersom vi deler de beste bildene fra livet her på bloggen, blir det da som å skryte? Vi vet at livet er ganske tilfeldig; vi kunne for eksempel ha vokst opp i et av Sør Afrikas Townships. Verden har aldri vært rettferdig, men vi må glede oss over bagateller og nyte livet. I morgen blir det bringebær til dessert!
Ha en fin uke.

1 kommentar:

  1. Vad fint det ser ut! Och det där med nässlor känner jag igen. Jag har bedrivit "den stora nässelkampen" de senaste dagarna - allt från att slå med lie till att dra upp dem för hand, en och en (faktiskt det mest effektiva och inte så svårt eftersom de inte sitter hårt). Det finns enorma mängder och jag är så trött på dem. Så fort man sticker in handen i ett snår för att plocka hallon så bränner man sig. Samma när man ska rensa ogräs.

    SvarSlett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv