Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 9. mars 2009

Tarzan



Posted by Picasa
I går var i Tsitsikamma Falls og lekte Tarzan og Jane. Seilte fra tre til tre i vaiere (lengste strekk var 211 meter- Etterpå så vi på sju av turdeltakerne hoppe i verdens lengste strikk - 216 meter. Adrenalinet lå tjukt utapå. I dag har vi hatt "fridag". Tok oss en handledag + en liten kjøretur for å fotografere. Maten er helt fantastisk, vi har spist Gembokk, Springbokk, Struts og mye god sjømat.
Sør Afrika må vel være verdens mest kontrastfylte land. Vi ser både brakkebyer "Townships" og luksusboliger og båter. Alle vi møter er høflige og hyggelige - uvant å bli tiltalt som Maam' og Sir.
Ferielivet er slitsomt, vi bor på 4-stjerners hoteller med swimmingpool og alt man kan ønske seg. I morgen skal vi til Ousdshorn. Kari skal ri på struts, Jon slipper pga vektrestriksjoner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Powered By Blogger

Bloggarkiv