Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

tirsdag 17. mars 2009

Oppsummering

Ja, nå er vi hjemme i Rakkestad. Turen var vellykket - men det har dere vel også forstått underveis. Etter en stund kommer det kanskje noen flere kommentarer, følg bloggen og bli vis. Visste dere forøvrig at mens et strutseøye veier 60 gram veier strutsehjernen bare 40 gram.
Et lite apropros til forskjellene landene imellom er at mens alle toaletter i Sør Afrika (hoteller, bensinstasjoner osv.) var gullende rene, opplevde vi et skittent toalett når vi stoppet på Statoil på Lillestrøm for å fylle kaffekoppen på vei hjem (kanskje litt sært å fylle kaffekoppen på toalettet, men dere skjønner hva vi mener).
Vel hjemme ble vi hilst velkommen tilbake av hyggelige naboer - så det ble det litt vinsmaking og ferieprat.
Heldigvis har vi fri hele uka, så etter et par dager med klesvask setter vi kursen mot Sverige. Etter vel 2 uker i Afrika med opptil 40 grader + lengter vi etter våren i Norge.
Vi har blitt kjent med mange hyggelige mennesker som vi håper å treffe igjen. Hvis noen av dere er inne å leser dette; takk for hyggelig samvær og god MC-sommer til dere alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Powered By Blogger

Bloggarkiv