Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

onsdag 4. mars 2009

Nytt fra S. Afrika: En melding med masse skrivefeil.

Hallo, folkens og takk for hilsener.
Aller forst: Vi var blitt feilinformert: Det er kun 1 times tidsforskjell og man kan kun ha med 20 kg pa fly: vi matte pakke om! Men det gikk (kan ta med mye handbagasje)
Turen i gar var fin. Pa Robben Island er man jo midt i historien. At Jon med sin hoydeskrekk turte a ta taubane opp pa Table Mountain, skapte vel og historie. Vi la pa Ritz hotell. Der spiste vi middag pa toppen av hotellet: 23. etasje. Det var flott utsikt! Gulvet gikk rundt slik at vi fikk se hele Cape Town.
I dag hentet vi ut syklene: Vi fikk en BMW 800 GS. For de uinvidde vil det si at dette ikke er en sykkel som vi er vant med. Eksosrypa bruker a sovne bakpa LTen (den sykkelen vi har hjemme.) Noe bortskjemt i sa mate. Pa denne sykkelen er det kun enkelte kroppsdeler som sovner. (!) Jon kjente jo heller ikke sykkelen, sa den bykset pa en mate fremover hver gang han giret. Rypa bak klorte seg fast som best hun kunne, med armer, ben og tenner. Etterhvert gikk det bedre. Det er faktisk ikke sa gali! Har tatt masse bilder, ogsa bak fra sykkelen. Bilder far komme senere. (Her far vi ikke koblet til egen pc.....)
Na er vi i Armones. Hotellet ligger flott til ved kysten.
Turen har hittil vart fin. Det negative har vart at det har blitt mye venting, alt er ikke skikkelig planlagt virker det som.
Reisefolget: Hyggelige folk, Fred Thisen (kjenner Svein) fra Fredrikstad, en gjeng fra Senior Mc i Bergen og et par gutter fra Trondheim.
Veiene: Helt topp. Vi folger sydkysten.
Maten: Nydelige steker, ja! For eksempel bukkestek. Digre og billige posjoner. Drikken er det heller ikke noe a si pa.
Handel: Den forste dagen var vi pa marked. Handlet blandt annet flere lerret med malerier. Sok pa Tinga yinga pa nettet. Fargerike, naivistikse bilder. Og vi prutet! Skal tilbake dit.
I morgen starter vi tidlig. Da skal vi ut pa haidykking. Vi starter som sagt tidlig, sa frokosten blir ute i baten. Om vi overlever, kan blogger vi mer. Se pa det overste You Tube klippet, tror det blir sann. Men det er visst ikke sa frarlig som det ser ut til: burene er skikkelig sikret.
Ha det: skal ut a spise!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Powered By Blogger

Bloggarkiv