Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

mandag 1. desember 2014

Å lage sitt eget juletre.

Er du en som ønsker deg juletre, men som ikke har plass til en ekte julegran? For oss er det sånn. Vi ville ha et tre som ikke tok så stor plass. For å være helt ærlig- så er vi egentlig ikke så veldig glad i kunstige trær, men så fikk vi ideen i fjor: Vi kjøpte et kunstig juletre på salg etter jul. Skal det være fake, så skal det være fake! Plastikktreet fikk stå i garasjen og vente til desember i år.  
 

 
Så reiste Kari til Optimera og kjøpte en rundstav. Man føler seg ikke særlig smart når man som nordmann i Sverige ber om å få kjøpt en stav som skal brukes til å lage julgran av. "Norrbagge"!! Staven ble med hjem og fikk så et strøk med beis.
 
 
Jon boret hull i staven.  
 

Og så var det å klippe av greiner av det kunstige treet og putte dem inn i stokken. Og vips har man et juletre som tar liten plass og - som svært få har maken til. Mer sjeldent enn vakkert, kanskje, men vi er såre fornøyd med vårt nye juletre!

 
Nå får den ferdigpyntede "granen" stå ferdig pyntet i garasjen å vente til jul.
 

2 kommentarer:

  1. Det blev ju superläckert! Och alldeles unikt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Freja. Plassbesparende i alle fall!

      Slett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv