Om meg

Bildet mitt
Vi, Kari og Jon, er et par som bor i Sverige. Hun norsk, han halvt svensk. Vi skriver litt om oss selv, og om det som betyr mest i livet vårt; blandt annet barnebarn. Vi har et torp vi er på så ofte vi kan. Her har vi stadig nye prosjekter på gang. Ellers liker begge å reise, gjerne på motorsykkelturer. Det har vært turer til Sør Afrika - da leide vi sykkel, men vi har brukt egen sykkel i b.a. Alpene og Skottland.

søndag 1. september 2013

Is med blåbær og havreflarn

Vi venter gjester på torpet. De skal få en velkomstis når de kommer. La oss kalle isen torparglass.


Det behøver ikke å være mye jobb å lage is. Det behøver heller ikke ta lang tid. Arla har kommet med en mjukglass/softice. La oss oversette til mykis. Disse finnes i tre smaksvarianter; vanilje, sjokolade og jordbær. Her har jeg brukt vanilje. Mykisen er enkel å tillrede. Hell røren i en bolle och visp med miksmaster i cirka to minutter. Sett bollen i fryseren och frys i minst 3,5 timer. Ta ut och visp till en kremet mykis. Med ismaskinen tar det kun 30 minutter å få en ferdig mykis. Visp, frys och nyt helt enkelt!

Vår torparis skal være knasende god; Vi starter med å legge knust havreflarn og blåbær i glasset. Det hele toppes med hjemmelaget is - og til slutt pynter jeg hele herligheten med et par stliker med blåbærris. Enkelt å lage og morsomt å servere!
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Hmm dette hørtes godt ut ja :-)

  SvarSlett
 2. Tror du at det er muligheter for noe sådant om ca åtte uker, mmmm får vann i munnen

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal bli! Og kanskje - dersom været holder- kan det bli en aldri så liten sopptur?

   Slett

Det er hyggelig om du legger inn en kommentar på bloggen vår.

Robert Burns

The friend of man
The friend of truth
The friend of age
The guide of youth;
If there is another world,
He lives in bliss;
If there is none,
He made the best of this

Bloggarkiv